jump to navigation

Βαλβέρδε.. 10/08/2010

Posted by Nick Papadodimas in Χωρίς κατηγορία.
Tags:
trackback

Ερνέστο Βαλβέρδε

31 Ιανουαρίου 2010, η Villarreal CF ήταν 10η στην Ισπανική La Liga (το γήπεδό της ‘χωράει’ 25000 θεατές). Είχε χάσει από την Osasuna 0-2!

Ο Ernesto Valverde Tejedor , που έχει παίξει μόνο 20 λεπτά στην εθνική Ισπανίας, 10 Οκτ., 1990, απολύθηκε και έμεινε άνεργος. Mέχρι προχτές.

Γιατί οι Ολυμπιακοί είναι ερωτοχτυπημένοι μαζί του; Η πόλη που γεννήθηκε απέχει 160 χιλ. από τη Μαδρίτη και έχει 300 μόνιμους κατοίκους. Ούτε δωμάτια προς ενοικίαση δεν έχει!

Λένε ότι είναι εργατικός, ψύχραιμος και μαθαίνει γρήγορα. Λένε, επίσης, ότι έχει καταγράψει στη μνήμη του πολλά πράγματα (δεν έχει δει και λίγα στα ισπανικά γήπεδα) τα οποία τα δουλεύει στο μυαλό του και τα ‘βγάζει’ ένα – ένα στις προπονήσεις και στη μεθοδευμένη, πειθαρχημένη σειρά που ακολουθεί.

Θα δούμε. Προσωπικά, μου αρέσει. Μου θυμίζει αυτό τον τύπο ανθρώπου που στη λαϊκή ελληνική αποκαλούμε ‘ψείρα’ (λεπτολόγος, σχολαστικός)!

Στους Έλληνες δεν πολυαρέσουν οι μεθοδικοί, εργατικοί άνθρωποι. Εμείς, όμως, στον Ολυμπιακό θέλουμε ‘ψείρες’ οι οποίοι θα μεθοδεύουν ωραίες κάθετες μπαλιές, θα κόβουν σαν μαχαίρι τις αντίπαλες επιθέσεις και θα ‘βάζουν’ ευθύβολα, αστραπιαία γκολ.

Στις 13 και Παρασκευή στο Καραϊσκάκη, με τη Ρόμα!

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a comment